Datacenter

Serviciile noastre de Hosting sunt construite pe o retea solida de servere robuste care au la baza o infrastuctura redundanta.


infra-location

Locatie –

„In inima huburilor de internet”

Serverele pe care le folosim sunt situate in Bucuresti, Calea Floreasca nr. 169, cladirea IPA, parter, Sect. 1.

Propulsate de doua substatii stand-alone si conectate prin fibra optica la peste 17 furnizori, serverele noastre de hosting sunt „cazate” in cel mai redundant si mai sigur centru de date din Romania, si poate chiar din Europa.


infra-powerAlimentare electrica –

„Alimentare eficienta pentru operatiuni neintrerupte”

Redundant si independent ca si design, Datacenter-ul nostru este alimentat de doua circuite electrice de 1MW complet redundante contractate de la furnizorul national.

De asemenea, este prevazut cu un generator profesional diesel pregatit sa sustina in caz de necesitate, pe termen nelimitat capacitatea electrica necesara. Avem in dotare UPS-uri industriale marca APC si Masterys Socomec, prevazute cu tehnologia IGBT de transfer a sarcinii electrice.

FN WEB SOLUTIONS, VA OFERA UNELE DINTRE CELE MAI COMPETITIVE PRETURI DE PE PIATA DE HOSTING WEB, INCEPAND DE LA DOAR €1.99

Serverele sunt localizate in Romania, bazate pe tehnologia de stocare SSD si dotate cu ultimele tehnologii in materie de hardware si software.

SUS