Bun venit,

Mă numesc Florin Mihaiu și administrez FN WEB SOFT SRL. Am creat această firmă cu un singur scop: să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea și să atrageți mai mulți clienți cu ajutorului acestui instrument EXTRAORDINAR: internetul!

Pentru a realiza cele de mai sus va trebui sa urmam pasii de mai jos:

  1. Vom face analiza afacerii dvs.

Primul lucru pe care-l facem pentru a ne asigura ca intelegem exact cu ce se ocupa afacerea dvs., este sa o intelegem si sa cautam solutia optima pentru dvs.

  1. Vă vom construi un site web profesional

Ce este un site web? Este o broșură virtuală de prezentarea a produselor sau serviciilor afacerii dvs. pe internet.

Un site web reprezinta fereastra dvs. și a afacerii dvs. către potențialii clienți, unde acestia vă pot descoperii și pot afla ce le puteți oferi, 24 de ore din 24. Cu un site bine structurat, cu un conținut unic și de calitate, puteți atrage noi clienți, fără să faceți mare lucru în această privință!

Ne vom ocupa de tot ce trebuie pentru a va crea site-ul web, cumpararea domeniului web www. AFACEREA_DVS.ro, gazduirea web a viitorului site si constructia lui propriu zisa.

  • Site-ul va fi 100% adaptabil pentru orice dispozitiv si mai ales pentru smartphone.
  • Site-ul va fi optimizat pentru a fi usor gasit prin cautare Google
  • Site-ul va avea un design unic
  • Site-ul va fi gazduit pe un server de ultima generatie pentru a se incarca rapid si a fi diponibil atunci cand un potential client il va accesa
  1. Vă vom expune site-ul nou creat în fața potențialilor clienți prin anunțuri sponsorizate Google

Chiar în acest moment sunt sute de mii de oameni care caută pe internet  de pe telefon, tabletă, laptop sau desktop o afacere ca a ta. Nu ratați imensa oportunitate de a le expune reclama dvs. chiar în fața ochilor acestora!

Astfel, atunci când un utilizator caută informații despre produse/servicii (Exemplu: baterii auto, coafor, magazin rochii, mobila la comanda, servicii auto, etc), vom face în așa fel încât anunțul referitor la firma dvs. să apară în primele rezultate ale căutarii, să fie adus în fața potențialului client și astfel să puteți atrage noi clienți.

Acest sistem de publicitate functioneaza la fel ca un angajat 24 de ore din 24 care va promoveaza afacerea fara pauza.

  1. Vom analiza rezultatele împreună și vom face ajustarile necesare

Nu va vom lua banii pentru serviciile noastre dupa care sa nu ne mai intereseze!! Dorim o colaborare de lunga durata cu dvs. Iar din acest motiv dupa prima campanie publicitara efectuata vom face o analiza amanuntita si vom vedea rezultatele.

 

Numele meu este Mihaiu Florin, administrez societatea FN WEB SOFT SRL și ofer servicii complete incepand de la consultanta, constructia site-ului web, publicitate online. Am experienta in mediul online de peste 10 ani și un portofoliu de peste 100 de site-uri și aplicatii web la nivel national si  international.

Daca vă intereseaza să lucrăm împreună, vă rog sa-mi dați mai multe detalii despre activitatea/ afacerea dvs., iar eu vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Numele dvs.*

Adresa de email*

Sunt interesat de:
web designvanzare fotografii onlineinregistrare domeniugazduire webpublicitate onlinealte serviciiangajare

Subiectul*

Persoana care v-a recomandat site-ul nostru sau codul promotional (daca este cazul)

IMPORTANT. Va rugam complatati acest camp pentru a beneficia de oferta speciala exclusiva a partenerului nostru

Mesaj*

Accept termenii si conditiile de confidentialitate.

*câmpuri obligatorii
SUS