Certificate SSL

Certificatele SSL sunt cea mai buna cale de a proteja clientii site-ului tau de furtul de identitate. Va putem oferi o varietate de produse SSL si instalarea acestora pe site-ul dvs.

Ce este un certificat securizat SSL?

ssl-certificatOrice firma serioasa care are o prezenta online are nevoie de SSL. Aceasta este cea mai buna modalitate de a proteja datele utilizatorilor de hotii de identitate.

Multi clienti vor refuza sa faca afaceri pe un site care nu are instalat un certificat SSL. Accesul catre un site care are instalat un certificat SSL se realizeaza prin https:// iar majoritatea browserelor web vor afisa un lacat ssl-lock, pe care daca se da click, va afisa toate datele certificatului digital SSL instalat.

Avand instalat un astfel de certificat va transmite clientilor increderea ca pot cumpara sau se pot inregistra si trimite date pe site-ul dvs, in siguranta, prin conexiuni criptate de 128 sau 256 bits.

Exista mai multe tipuri de certificate cu diferite nivele de validare.
Cele mai accesibile ca pret sunt certificatele SSL bazice care sunt si cele mai utilizate si cerute de catre clienti. Acestea ofera criptare bazica.

PositiveSSL este unul dintre cele mai populare si ieftine certificate SSL de pe piata. Este o solutie de tip entry-level ideala pentru detinatorii de bloguri, pagini personale, magazine virtuale mici si medii etc. Eliberarea acestui certificat se va face destul de repede.

 

Va oferim urmatoarele tipuri de certificate SSL

 

Thawte

Thawte SSL 123

de la €60/an

GeoTrust

QuickSSL Premium

de la €70/an

Comodo

PositiveSSL

de la €19/an

SUS