Socializare Media

Fara indoiala, socializarea media a devenit un mijloc foarte eficient de comunicare online care are un rol din ce in ce mai important in viata sociala a fiecaruia dintre noi. Se estimeaza ca numai pe reteaua de socializare Facebook sunt peste 750.000.000 de vizitatori unici lunar (potentiali clenti)!

socializare-mediaPrin acest tip de serviciu oferit, urmarim sa construim, sa mentinem si sa crestem o comunitate activa care sa reactioneze rapid la ultimele tendinte si noutati legate de produsul sau serviciul pe care il ofera firma dvs. Prin acest tipuri de campanii de socializare media, crestem interesul comunitatii formate in jurul produsele sau serviciile dvs. Analizam cu atentie fiecare campanie in parte pentru a vedea care tip de campanie are cele mai bune reactii in randul comunitatii. Deasemenea optimizam serviciile si produsele prin analizarea feedback-ului venit de la membri.

Oferim servicii simple, directe si eficiente

  • Construim o comunitate de persoane interesate de serviciile si produsele oferite de firma dvs.
  • Invitam noi persoane interesate se se alature paginii dvs. de socializare prin campanii diverse precum anunturi, jocuri si intrebari, construite special pentru afacerea dvs.
  • Manageriem, monitorizam si mentinem comunitatea formata.
  • Construim o comunitate de persoane interesate de serviciile si produsele oferite de firma dvs.

Retelele sociale cele mai cautate sunt Facebook, Twitter, si Google+.

SUS