payperclickPublicitate Online

Sistemul PPC de publicitate AdWords este unul dintre cele mai rapide și eficiente metode de a atrage potențiali clienți către site-ul dvs.

Deschidem campanii în diferite medii online precum Google, Yahoo, Facebook… pentru a ușura promovarea și prezentarea produselor si serviciilor dvs., captarea de noi clienți, mărirea popularitații unei mărci…

Acest proces este însoțit de:

    • analiza cuvintelor cheie (keywords),
    • previziunea costurilor,
    • analiza rezultatelor,
    • actualizarea și modificarea campaniilor adwords.

Fiecare campanie include un studiu al mărcii, un plan de implementare și dezvoltare al acestuia în vederea atingerii obiectivelor propuse și posibilelor acțiuni.

 

Optimizare SEO (Poziționare favorabilă în motoarele de căutare)

search-engine-optimizationUn site bine poziționat în rețea este esențial pentru ca mesajul acestuia să ajungă cu ușurință în fața internauților – potențiali clienți – și pentru ca afacerea dvs. să prospere.

Pentru acest motiv, încercăm să vă oferim poziționare web favorabilă în motoarele de căutare (SEO – Search Engine Optimization), printr-un set de tehnici de optimizare întotdeauna oneste, care ne permit să aducem site-ul dvs. în primele rezultate ale motoarelor de căutare pentru anumiți termeni*.

*Poziționarea pe primele locuri în motoarele de căutare nu este garantata de nici o firmă serioasă, deoarece acest aspect depinde în cea mai mare măsura de anumiți algoritmi ai motoarelor de căutare care sunt ascunși publicului larg.

SUS