Foarte multe persoane ne-au contactat pentru a ne intreba despre web design, publicitate, hosting etc. Am listat mai jos o parte dintre intrebarile comune care ne-au fost adresate pe aceasta tema de-a lungul timpului.

In general, durata de costructie a unui site este dictata de catre client. Întârzierea cea mai comună în crearea și terminarea unui nou site web este datorata faptului ca clientul nu trimite la timp conținutul site-ului web (texte / imagini) sau amana trimiterea acestor informatii. In principiu, un site poate fi gata chiar si in 24 de ore de la o comanda ferma, atunci cand clientul furnizeaza rapid toate informatiile cerute.

- In primul rand va trebui sa achizitionati un nume de domeniu web personalizat de tipul www.numele-ales-de-dvs.ro/com/info etc. Acesta costa in jur de 12 Euro/an pentru domeniu .com, .info etc sau in jur de 60Euro pentru un domeniu .ro. Va rugam sa retineti ca domeniu .ro se plateste o singura data si este valabil pe viata. Domeniile celelalte se platesc anual.

- Hosting (gazduire) site. Costul porneste de la 2-3 Euro/luna. Daca site-ul dvs. va avea un numar foarte mare de vizitatori (peste 10000-15000 lunar) pretul hostingului se mareste.

- Constructia propriu zisa a site-ului (design-ul web). Pretul incepe de la 99 Euro pentru un site bazic (4-5 pagini) si poate ajunge la 400 -500 Euro sau chiar mai mult, in functie de complexitatea acestuia.

In majoritatea cazurilor se poate colabora si fara o intalnire. Majoritatea lucrurilor care trebuiesc stabilite se pot face si prin telefon, email sau alte mijloace.

- Nu (in cazul nostru)! Toate cheltuielile aferente detinerii si exploatarii unui site web le vom discuta inainte de a da comanda finala. Odata ce am stabilit pretul in functie de cerintele dvs, acesta va fi final!

Da, se poate sa aveti e-mail personalizat in functie de numele de domeniu ales de dvs: exemplu contact@domeniul-dvs.ro, info@domeniul-dvs.ro, office@domeniul-dvs.ro, etc.

Nu este nevoie. Ne vom ocupa noi de tot ceea ce veti avea nevoie pentru functionarea site-ului dvs.

- Sigur ca da. Pentru fiecare site construit punem la dispozitia clientilor un software complex, GRATUIT, de urmarire a traficului pe site si care va va furniza informatii despre locatia vizitatorilor,  paginile vizualizate mai des, cuvintele cheie care au fost folosite pentru a ajunge pe site si multe alte informatii utile pentru viitoarele campanii de marketing online pe care le veti efectua.

Sigur ca da. In cazul in care aveti deja site-ul construit si doriti sa comandati doar servicii profesionale de hosting (gazduire) puteti accesa pagina Gazduire Web Romania si sa selectati pachetul de gazduire dorit.

SUS