Idei de a începe o afacere în mediul online

by / joi, 02 mai 2019 / Published in Bani online

1. Fă-ți un blog și câștigă bani de pe urma acestuia

La acest moment este mai simplu ca niciodată să-ți faci un blog și să începi să câștigi bani de pe urma acestuia.

Pentru acasta nu este de ajuns doar să-ți faci blog-ul propiu zis (Google, WordPress, etc.) ci trebuie să creezi un conținut de calitate , care să contribuie la educarea, informarea sau divertismentul cititorilor. Cu alte cuvinte, trebuie să captezi atenția vizitatorilor într-un fel sau altul.

Firma noastră te poate ajuta să ai propriul blog pubicat online in câteva ore. Contactează-ne acum! BONUS, te învățăm și cum să faci bani cu acesta din momentul în care începe să genereze trafic.

 

2. Deschide-ți un magazin online

A începe să vinzi online este una dintre cele mai bune căi de a câștiga bani online la momentul actual, iar tendința este în creștere.

Nu vrem să te dezamăgim, dar nu este de ajuns doar să găsești niște furnizori buni și să-ți deschizi magazinul virtual. Acesta este motivul pentru care mulți dau greș în această afacere. Un magazin virtual fără vizitatori este sortit falimentului DIN START.

Câteva ponturi pentru a te ajuta cu idei despre viitorul tău magazin online:

  • găsește o nișă (o piață)  profitabilă
  • întreabă-te dacă produsul/ serviciul tău este scump
  • întreabă-te dacă produsul/ serviciul tău are tendință de creștere sau este END OF LIFE
  • încearcă să deschizi un magazin virtual gratuit pentru început

3.Crează/ vinde produs/ serviciu digital

A crea un produs sau serviciu digital este la fel cu a scrie și a publica o carte.

4. Crează-ți un canal de Youtube și postează videoclipuri originale pe el (devin-o Youtuber)

Video-urile devin din ce in ce mai populare. De la Instagram, la Facebook și Youtube videoclipurile devein din ce in ce mai populare. Fie că te gândești să-ți faci un VLOG sau sa-ți creezi un canal pe Youtube pentru a-ți crește audiența, 2019 este un an excelent pentru a o face!

Youtube nu numai că vă oferă platforma necesară pentru a vă putea exprima dar vă oferă și oportunitatea excelentă de a câștiga bani de pe urma acestei activități.

Cea mai bună parte este că nu trebuie nici măcar să ieșiți și să cumpărați o nouă cameră scumpă – atâta timp cât aveți un telefon smart cu un obiectiv cât de cât de calitate, puteți începe să filmați primul videoclip chiar acum!

 

5. Începeți șă creați și să dezvoltați aplicații și site-uri web!!

Un dezvoltator web este persoana care știe cum să construiască un site web de la început și până la sfârșit. Pentru a face acest lucru, trebuie să învățați codificarea, ceea ce va necesita timp și o muncă grea. Dar dacă sunteți dispus să depuneți efortul, acesta poate plăti efortul destul de bine.

6. Creați SaaS (Software-ul ca serviciu) (pentru avansați)

Dacă aveți cunoștințe avansate de programare web puteți crea un serviciu online, software online pentru care să puteți percepe un abonament lunar pentru utilizarea acestuia. Exemple: Program de vânzare online a fotografiilor, programe de facturare online, programe utile pentru asociatiile de proprietari, etc.

Pentru aceasta, mai întâi trebuie să vă gândiți și să  găsiți un serviciu online pe care oamenii ar fi dispuși să îl plătească sub formă de abonament lunar/ anual. Odată ce îl creați, provocarea este să îl mențineți funcțional, ceea ce nu este o sarcină ușoară. Acestea fiind spuse, poate fi destul de profitabil dacă o puteți face să funcționeze.

7. Oferă asistență tehnică online

Dacă sunteți priceput la internet, computere și mediul online în general vă puteți orienta spre a-i ajuta pe alții să-și rezolve problemele. Puteți lucra pentru companii mari sau direct cu clienții finali (unu la unu). Serviciile de această natură sunt la mare căutare.

8. Promovează și vinde produsele/ serviciile altor companii!!

Nu îți trebuie un produs sau serviciu propriu pentru a putea câștiga bani online. Promovând produsele sau serviciiile prestate de alte firme poți câștiga bani frumoși folosindu-vă de internet. Trebuie doar să găsiți firmele/ piața care vă place și care credeți că are potențial, după care să începeți să utilizați platformele excepționale de la Google Adwords sau Facebook Ads., aici fiind și locurile în care puteți găsi potențialii clienți pentru produsele și serviciile promovate.

Concluzie

Este un an nou și o nouă șansă pentru tine de a începe o afacere online și de a-ți crea o libertate financiară absolută și un stil de viață așa cum ți-l dorești.

Ia măsuri în anul 2019 și NU mai aștepta! Cu această listă de idei de afaceri online de mai sus, aveți o mulțime de opțiuni pentru a începe. Nu mai astepta anul care vine, începe acum să câștigi bani pe internet!

Dacă deja ați început o afacere urmând acest ghid nu ezita să-mi transmiți feed-backul tău.

Dacă ai alte idei de afaceri online, noi te putem ajuta să le pui în practică. NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI. SUNTEM DISPUȘI SĂ-ȚI ASCULTĂM IDEILE ȘI SĂ TE AJUTĂM SĂ LE PUI ÎN PRACTICĂ!!

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

SUS