Sunt fotograf, cum îmi vând online fotografiile mele?

by / joi, 25 aprilie 2019 / Published in Blog

A avea un site web este vital pentru fotografi pentru a-și face publice serviciile, pentru a-și prezenta portofoliul și să-și valorifice puterea social media pentru marketingul online. Cu toate acestea, este uimitor cât de mulți fotografi nu folosesc site-ul lor la potențial maxim sau mai rău, nu au încă un site web!

Mai degrabă decât să vă publicați serviciile online pe site sub formă de pachete, este mai simplu decât credeți că creați un flux secundar de venit prin vânzarea de imagini digitale și printuri direct de pe site-ul dvs. web. Indiferent dacă doriți să vindeți fotografii digitale sau fizice ale imaginilor dvs. artistice sau să vindeți licențe pentru mai multe imagini comerciale, este mai ușor ca oricând să faceți acest lucru direct pe site-ul dvs.

Noi am realizat special pentru fotografi amatori sau profesioniști un software specializat, practic un magazin virtual dedicat specializat pe vânzarea online, direct pe site-ul dvs de fotografii digitale sau printuri. Apasă aici pentru detalii.

Dacă cineva navighează în galeria dvs. și vede o fotografie pe care o dorește, de ce să nu îi oferiți posibilitatea de a cumpăra acea fotografie chiar de pe site-ul dvs.? Vânzarea de fotografii online poate compensa costurile de instalare ale site-ului dvs. și chiar poate deveni o afacere de succes.

Programul realizat de noi vă ușurează vânzarea de fotografii digitale și printuri online. Pentru un abonament lunar fix veți putea vinde pe internet fotografiile dvs. și să păstrați 100% din profiturile realizate!! Acesta este un mare avantaj in comparatie cu site-urile de tip STOCK PHOTOS care rețin un comision din vânzări între 30% și 70%. Prin intermediul acestui soft puteți stabilii prețurile și vă puteți crea o adevărată afacere online.

 

Vezi mai multe detalii despre magazinul online specializat pentru vânzarea de fotografii digitale, printuri și video.

SUS