De ce aveți nevoie de site și de publicitate online?

by / duminică, 02 martie 2014 / Published in Blog

Internetul a devenit o uriașă resursă de informații, atât pentru oamenii de afaceri căt și pentru clienții în căutare de oferte bune. Internetul a revoluționat toate piețele, dând posibilitatea firmelor mari sau mici, să își prezinte serviciile sau produsele unor clienți noi pe care nu i-ar fi putut găsi dacă nu ar fi fost prezenți și pe internet.

» O întrebare foarte des întâlnita este următoarea: De ce firma mea ar avea nevoie de un site web, deoarece oricum afacerea funcționează OK și fără!

Citiți următoarele exemple practice din experiența noastră, și, cu siguranță, veți găsi răspunsul la acestă întrebare:

» Firma X din județul Y, are o activitate de producție a articolelor textile. Această mică afacere de familie deținea un site web de o slaba calitate pe un subdomeniu gratuit, plin de reclame.

Cu ceva timp în urmă au descoperit site-ul nostru și ne-au cerut părerea despre site-ul pe care îl au și ce s-ar putea face pentru a-și spori numărul de clienți și a-și dezvolta afacerea. Dupa o analiza amanuntita am ajuns la concluzia ca site-ul pe care il detinea aceasta firma, era foarte rau pozitionat in motoarele de cautare, informatiile prezentate erau de o slaba calitate si foarte rau structurate, iar strategia de marketing si publicitate online lipsea cu desavarsire.

Am refacut site-ul web intr-o maniera in care sa fie placut vizitatorilor, informatia sa fie cat mai clara si pe intelesul tuturor. Am reusit sa aducem acest site in primele cautari ale principalelor motoare de cautare. Am venit cu propunerea de a incepe cateva campanii PPC.

Rezultatele au fost spectaculoase! Daca inainte de a intra in legatura cu noi, firma avea vanzari cat sa isi plateasca cheltuielile zilnice, iar majoritatea clientilor pe care ii avea erau cateva firme locale, la scurt timp dupa ce am inceput campaniile de publicitate si optimizare web, vanzarile au crescut cu 85-90% , iar acum, aceasta firma de familie I.I. (care mai nou s-a transformat in S.R.L.) este nevoita sa angajeze personal nou pentru a face fata cresterii continue a clientelei la nivel national! Bineinteles, ca la cresterea succesului a contribuit si faptul ca aceasta firma produce produse fiabile, iar calitatea acestora este mentinuta si imbunatatita constant!

Aceasta este puterea internetului care inca este ignorata de foarte multe persoane care nu realizeaza ce inseamna aceasta a 8-a minune a lumii! Asteptam cu nerabdare sa va construim site-ul si sa mai cream inca o poveste de succes, POVESTEA DUMNEAVOASTRA!

Cat de curand veti gasi pe aceasta pagina si alte exemple si povesti de succes!

SUS